איראן הודתה רשמית בחיסול המנהיג העליון לצד בכירים נוספים, בעוד העם חוגג ברחובות. במקביל, ארצות הברית מרחיבה את מבצע התקיפות בנמלים ובתשתיות צבאיות, וישראל ממשיכה להשמיד משגרים. למרות מטחי טילים, ממשיכים לראות את חסדי ה' הגלויים בתוך יום דרמטי המערער את יציבות המשטר בטהרן
גילי שושן, חסיד מקהילת חב"ד צפת, כיום אחד המרצים המבוקשים לתורת הנפש על פי מקורות יהודיים, ומרצה ליחידות שונות בצה"ל ולמפקדים וקצינים בכירים - בעניינים שקשורים למודעות עצמית ושליטה על מחשבות וכן באוניברסיטאות הכלליות.
במסגרת ההכנות לקבלת הנשיאות בראש השנה להתקשרות י'-י"א שבט הבעל"ט, עסוקים ב'ממש' במרץ רב בהפצת והפקת חומרי הסברה בעניני גאולה ומשיח. לרגל יום הבהיר הודפסה כמות ענק של עלוני הסברה אודות מלך המשיח והגאולה האמיתית והשלמה.
מסקנת החקירה לגבי גל ההצתות בחשון, "רוב ההצתות היו מכוונות", קרי - פעולות טרור. דו"ח שלא פורסם בשום מקום עדיין, והמציתים מתהלכים חופשי. לפני גל ההצתות האחרון, הערבים הציתו באזור ירושלים כמעט פי שלוש יותר מאשר ב2015. למרות זאת, אין חקירות, והמציתים מסתובבים חופשי. מישהו זוכר את עינויי השב"כ על ההצתה בדומא?
לפני חמש שנים יזם שחר את הפרויקט 'תהילים בשדרה', וכיום ממתינים לו מדי שבוע עשרות ילדים אותם חשוב לו לשמח. "קיבלנו את הזכות לעשות לאנשים טוב, לא משנה מתי ואיך" כתבה של אילנה קלמן, בynet
ההצלחה המפתיעה של מוסדות חינוך חב"ד בבת ים עיר הגאולה, והעובדה, שבתוך כמה שנים, כבר נמנים כשבעים ילדים הפוקדים מידי יום, את המעונות, הגנים והחיידר, הביאה את הצורך לערוך ערב הצדעה, בסגנון "דינר" שהכנסותיו קודש לקיום מוסדות החינוך.
בשבת ראש חודש שבט התקיימה בשיקגו "שבת שכולה משיח" בהשתתפות משפיעים מפורסמים מהארץ והעולם. גלריה ענקית מסעודת מלווה מלכה ושמחת הגאולה במוצאי שבת.
ערב הצדעה לרגל 10 שנים לישיבת המלך המשיח התקיים ביום רביעי השבוע. בחלק הראשון של הערב תיארו את פעילות הישיבה וייחודה במרכז העיר ובפרט חשיבותה בקרב הנוער. בזה אחר זה עלו לדוכן ונשאו דברים הרבנים ותלמידי הישיבה. מרגש היה המפגש בין תלמידי הישיבה הוותיקים והחדשים.
עוד מיזם מבורך של מרכז ההפצה בארץ הקודש 'ממש', ערב הכנה ליום הגדול יו"ד שבט, ייערך ביום שלישי הקרוב ד' שבט בבאר שבע. הערב יוקדש ללימוד ענייני גאולה ומשיח, אשר מהווים את הדרך הישרה להבאת הגאולה, ולהתוועדות חסידים כהכנה ליו"ד שבט הבעל"ט, יום קבלת הנשיאות של כ"ק אדמו"ר מלך המשיח שליט"א
כעת, ישנה הוראה מגבוה, סע קדימה אל הר סיני! האמת, אין זה פשוט לקפוץ לים, צריך דביקות במסירות נפש עצומה למשה רבינו ולשליחות היחידה, אחרת נשארים על החוף... כתבת דעה של השליח הרב דורון אורן
"שלא עשני גוי", היא גם בקשה שלא אצטרך שגוי יעשה אותי יהודי מאמין. צפו באמונה הלוהטת בדבריו של מייק האקבי, (שהוא גם כומר נוצרי אוונגליסטי) לגבי ארץ ישראל ועם ישראל.
ח"כ שולי מועלם הניחה על שולחן הכנסת הצעת חוק לביטול הגירוש מצפון השומרון. יוסי דגן: "מלבד לעקור אנשים מביתם, לשם העקירה, לא נעשה דבר. הישובים מחכים לתושביהם שיחזרו. הכבישים שם, עמודי החשמל, המדרגות המחברות בין הישובים. מן הצד השני, גם האיוולת נשארה, ואותה הגיע הזמן לבטל"
אנ"ש והתמימים השתתפו במוצש"ק בהתוועדות חסידים המרכזית לרגל כ"ד טבת, יום הסתלקות כ"ק אדמו"ר הזקן, שאורגנה על ידי גבאי בית הכנסת ובית המדרש ליובאוויטש שבליובאוויטש. בהתוועדות השתתפו רבני השכונה חברי הבד"צ, שווי ,ברוין, יוסף יצחק קרץ,וטברסקי משפיעים ושלוחים • צלם חב"ד אינפו שמואל עמית מגיש גלריית תמונות
במוצאי שבת הקרובה ראש חודש שבט, יתקיים "דינר" מלווה מלכה לטובת מוסדות חינוך חב"ד בת ים. יש להירשם מראש לארוע, פרטים בכתבה
במוצאי שבת כ"ד טבת, יום הסתלקות אדמו"ר הזקן, התקיימה התוועדות בבית חב"ד בת-ים עיר הגאולה. מנדי טויטו מגיש גלריית תמונות
ערב הצדעה לישיבת המלך המשיח החוגגת 10 שנים להיווסדה. בתאריך כ"ד טבת ה׳תשס"ז נפתחה ישיבה במדרחוב הירושלמי ברחוב בן יהודה, על מנת לחזק ולהציל את בני הנוער "הנטושים ברחוב", כדברי הרבי, לקרב אותם אל תורת החסידות ולקשר אותם עם הרבי שליט"א מלך המשיח.
ביום ד' שבט יחול היארצייט של הבאבא סאלי הקדוש. הרב ליאור מלכה מבית חב"ד צפון הנגב הוציא גם השנה עלון לחלוקה אודות הקשר בין שני האישים, במסגרת "לחיות בעידן הגאולה". פרטים בכתבה.
בימים אלה מחדשים את מלאי ההפצה של חומרי ההסברה, העלונים, הסטיקרים, השלטים והחוברים בעניני משיח וגאולה, לקראת יום הבהיר יו"ד שבט יום קבלת הנשיאות של הרבי מלך המשיח שליט"א. לרגל היום הגדול ייצאו מאות השלוחים ופעילי משיח בכל רחבי תבל כדי לקשר את אנשי מקומם אל הרבי מלך המשיח שליט"א ולקבל את מלכותו מתוך שמחה וטוב לבב. לפרטים והזמנות: 077-5123-770 או באתר
זה לא עוד יום התרמה, וגם לא עוד צ׳רידיי, היום אנחנו משפצים את ישיבת חב"ד בראשל"צ וזוכים לברכת הרבי להצלחה בחינוך הילדים!! ככתר הילומים בעיר ראשון לציון, ניצבת ומאירה ישיבת תומכי תמימים ליובאוויטש. הישיבה שהייתה ידועה בשם 'אחי תמימים', נוסדה לפני 65 שנים על ידי המשפיע הרוחני הגה"ח הרב חיים שאול ברוק ז"ל. עבור כל שקל שתתרמו, נקבל מחברת הבניה עוד שקל ועם תרומתכם = 2 שקלים.
הערבי הבדווי שדרס ורצח היום (רביעי) שוטר מג"ב בחורה, כי הממשלה יצרה מצב שהנגב כולו שייך לבדוים. לפני כמה שנים מדינת ישראל רצתה להקים ישוב חדש בין באר שבע לרהט, והסתבר שאין שום מקום פנוי, כמיליון דונם עם כ70,000 בתים לא חוקיים של הבדווים לא מאפשרים לישראל להקים ישוב חדש. ומה עוד, שהבדווים מחזיקים את כל העסקים בנגב עם פרוטקשן וגניבות לאור היום.
היוצר שוהם שמחי מוציא סינגל נוסף מתוך אלבום פרוייקט "יאמנסאלה" שיראה אור בעזרת ה' בשבועות הקרובים. מדובר בגרסה מיוחדת ל"הללות" דברי שבח אותם נהגו יהודי תימן לומר בשמחות שזכה לעיבוד עדכני ומפתיע שלו בשיתוף עם המעבד המוסיקלי שמואל אהרון. טראק תימני 2017.