• ב"ה ימות המשיח!
  • כ"ט אדר התשפ"ו (18.03.2026) פרשת ויקרא

הכתישה נמשכת: פגיעות מדויקות באיראן ונסים בחזית

עשרות רקטות וכטב"מים שוגרו מלבנון ללא נפגעים בחסדי שמים, בעוד צה"ל מסכל שיגורים ופוגע בעוצמה בהנהגת הבסיג'. במקביל, ארה"ב מגבירה כוחות והמערכה מתרחבת – בדרך להכרעה אזורית, תוך התגשמות הבטחות הגאולה
הכתישה נמשכת: פגיעות מדויקות באיראן ונסים בחזית
צילום: דו"צ
כל הידיעות מאתר הגאולה אצלכם בואצאפ

עדכונים ותובנות:

הערב שוגרו 50-60 רקטות מלבנון (וגם 5 כטב"מים), שזה כמות יותר גדולה מהרגיל אבל לא משהו מאוד חריג, ונראה שהתקיפות של צה"ל הצליחו ב"ה לנטרל לפחות את רוב המשגרים.

לפי צה"ל - סוכל הערב בהצלחה גם נסיון לשגר רקטה לאזור המרכז.

בחסדי ונסי ה' יתברך - לא ידוע על נפגעים בכל ירי הרקטי הערב.

נזכיר שוב את הבטחתו הקדושה של הרבי מלך המשיח:
"ארץ ישראל היא המקום הכי בטוח בעולם".

עוד בשורות טובות ב"ה:

1. ביחד עם החיסול של לריג'אני - שהנהיג בפועל את איראן מאז חיסול המנהיג העליון, חוסל גם סגנו במועצה לבטחון לאומי, וגם בנו.

במערכת הבטחון אומרים: כל מי שיעלה על הכוונת שלנו - יחוסל מיידית.

2. ביממה האחרונה חוסלו 300 אנשי בסיג'!!!

חוסל המפקד העליון של כל מיליציות הבסיג' (מדובר במאות אלפי איש), הסגן שלו, לפחות 4 מפקדי מחוזות חוסלו עד כה. ולמעשה רוב הנהגתו חוסלה, וכנ"ל מאות פעילי בסיג' חוסלו ביממה האחרונה.

"ציד המחסומים" נמשך - רחפנים וכטב"מים ממשיכים להתפוצץ ולחסל את אנשי הבסיג' כאשר הם מאיישים מחסומים, נאספים בנקודות כינוס, או אפילו רק מסתובבים ברחוב...

אזרחי איראן מעבירים מידע למוסד - שביקש זאת בפומבי - והמידע הזה הופך למטרות, ולקואורדינטות מדויקות המוזנות לתוך המערכות של מטוסי הקרב והפצצות החכמות. בעקבות החשש הגדול של אנשי הבסיג' מכך שיחוסלו, הם עברו להתכנס במקומות לא רגילים -למשל במועדון כדורגל (שישראל הפציצה) ובמחנות אוהלים (במקום המפקדות שהושמדו) - וישראל התקיפה מתחם אוהלים כזה, ובו חוסלו מפקדים רבים.

אין ספק, הבסיג' נמצא במצוקה - רוב ההנהגה שלו חוסלה, מאות מפקדות שלו הושמדו, ופעיליו נמצאים תחת מצוד.

מטרות בסיג' נוספות הותקפו לאורך כל היום - במטרה למוטט את מיליציות הדיכוי הללו, ולאפשר את התנאים להתקוממות עממית נרחבת.

3. ארה"ב ממשיכה לתגבר את כוחותיה מול איראן - עוד עשרות רבות של מטוסי קרב בדרך, בנוסף לנושאת המטוסים, וכמויות גדולות של נשק ותחמושת.

4. מנכ"ל חברת אלביט הציג היום את מערכת הלייזר ליירוט טילים מהאוויר - שתותקן על מטוסי ומסוקי קרב של ישראל. להלן חלק מדבריו:

"אחרי הרבה שנים של השקעה בנשק לייזר רב עוצמה חתמנו על שיתוף פעולה עם משרד הבטחון...

משרד הביטחון משתתף בפרויקט ובחר לרכוש הצטיידות של מערכות הלייזר באוויר.

מדובר במערכות למסוקים וגם למטוסי הקרב.

היתרון של הפעלת הלייזר באוויר גדול. הלייזר מהאוויר לעומת הקרקע פחות תלוי באילוצים של גשם אבק ועוד. היתרון השני שהוא לא מקובע לקרקע.

התקיפה היא בעצם מחוץ לגבולות המדינה, לא מחכים לטילים אלא יכולים להגן במרחק מהגבולות, וכך מקטינים את סיכוי הפגיעה".

זאת אומרת, ביחד עם מערכת הלייזר הקרקעית - שהולכת ונכנסת לקצב ייצור מואץ - תהיה גם מערכת שתותקן על כלים אוויריים - כמו כטב"מים, סוגים שונים של מטוסים, וגם מסוקי קרב - על מנת ליירט כטב"מים, טילי שיוט, טילים בליסטיים ורקטות - ולהערכתי, בהמשך - הלייזר הזה יוכל גם להפיל מטוסי קרב עוינים, ולתקוף ביעילות גם מטרות קרקעיות - ולחסל נגמ"שים, תותחים, ובהמשך גם טנקים - וזו כבר תהיה מהפכה אמיתית של שדה הקרב - וישראל היא זו שמובילה אותה מבין כל מדינות העולם!

וכל זה נעשה בסייעתא דשמיא אלוקית גלויה - בחסדי ונסי ה' יתברך.

5. טראמפ הערב: אנחנו יכולים להחריב את תשתיות החשמל של איראן תוך שעה, אין להם שום יכולת להתנגד.

6. בישראל אומרים: אנחנו ערוכים אפילו לעוד 6 שבועות של מלחמה, וגם טראמפ לא מעונין לסיים את המלחמה בימים הקרובים.

להבנתי האישית - טראמפ הציב לעצמו יעד - פתיחת מיצרי הורמוז, וכעת הוא פועל במרץ על מנת להשיג את היעד הזה - וזה יקח זמן, אפילו כמה שבועות (אלא אם כן המשטר יקרוס בשל התקוממות עממית, או עימות פנימי בין ארגוני הבטחון).

מדוע זה יעד של טראמפ (להערכתי) ?

כי אם לא, אזי איראן תצא מהעימות הזה כמנצחת - כמי שהצליחה לחסום את הורמוז ולשלוט על יצוא הנפט והגז העולמי, גם מול כוחה הצבאי של ארה"ב - ואת זה טראמפ לא יכול להרשות לעצמו, כי זה יפגע מאוד בכושר ההרתעה של ארה"ב מול סין, רוסיה, וצפון קוריאה, ואיראן תנפנף בקלף הזה גם בעתיד, ותאיים לחסום את המיצרים שוב ושוב.

לכן, להבנתי, הוא רואה בזה יעד חשוב ביותר, ויקדיש לכך מאמצים רבים, כוחות ומשאבים, וגם יקח סיכונים על מנת להגשים את היעד הזה.

והיות שזה יקח זמן, לכן ניתן להעריך שהמלחמה אכן תימשך, לפחות לשבועיים הקרובים (או עד לקריסת המשטר), ויתכן שגם לזמן ארוך יותר.

האם זה טוב לנו?

ועוד איך שזה טוב לנו!

העובדה שטראמפ רוצה לעבוד ביסודיות, ולנטרל את החסימה של איראן על הורמוז, היא מצוינת עבור ישראל.

כי זה אומר שבינתיים ניתן להמשיך ולכתוש אלפי מטרות באיראן, בעבודה משותפת יחד עם חיל האוויר האמריקני - ולרסק לחלוטין את תעשיית הטילים והכטב"מים, את אתרי הגרעין, ולפגוע קשה מאוד בתעשיה הצבאית המתוחכמת של איראן (בדגש על מערכות מכ"ם, טילי נ"מ ונ"ט, וציוד ימי ואווירי מתוחכם).

כמו כן, השבועיים הללו יאפשרו לצה"ל לרכז מאמץ למיטוט המשטר - ע"י פגיעה עמוקה בהנהגה, בבסיג', במשמרות המהפכה, במפקדות וכו' - וזה יוביל ל"אפקט מצטבר" - שמטרתו העליונה: הקרסת המשטר.

נזכיר שוב את דבריו של המקובל והפוסק הקדוש רבי שמואל לניאדו (שחי לפני 500 שנה), בעל ה"כלי פז", שקישר את "מלחמת אחרית הימים" - למיצרי הורמוז.

אנחנו ערב ראש חודש ניסן - שעליו אמרו חז"ל:
"בניסן נגאלו ובניסן עתידין להיגאל"!

שנזכה לכך תיכף ומיד ממש, ובחסד וברחמים, בטוב הנראה והנגלה.

התקיפות נמשכות באיראן, הנסים נמשכים בישראל

תגובות

הוספת תגובה חדשה

בתהליך...