ביום שני האחרון, י"ח באייר, נצבעו רחובות שכונת נווה עופר בצבעים של אחדות יהודית. מאות ילדים והורים הגיעו לגינת "ילדי קילצה" כדי לקחת חלק באירוע השיא של השנה – תהלוכת ל"ג בעומר המסורתית – שנערכה השנה בסימן מיוחד של אחדות ישראל וזעקה אחת גדולה: "רוצים משיח עכשיו!"
האירוע נפתח במופע עוצר נשימה שטרם נראה בשכונה. הילדים נהנו מ:
מופע קרקס וג'אגלינג מרהיב שהשאיר את הקהל פעור פה.
להקת בובות ענק שהקפיצה את הילדים בשירה ובריקודים ברחובות.
הגרלת פרסים ענקית ושווה: אופניים, קורקינטים, רולר-בליידס ועוד המון הפתעות.
כיבוד עשיר: ארטיקים מרעננים לכל ילד, כובעים וספרוני קודש שהוענקו למשתתפים.
שיא האירוע היה ללא ספק התהלוכה המרשימה ברחובות שז"ר ושקד. בראש מורם ובגאווה יהודית, צעדו הילדים תוך הכרזת פסוקי התורה ואמירת "יחי אדוננו", כשהם מניפים שלטים ומכריזים על הזכות הגדולה להיות חלק מצבאות השם.
המארגנים מציינים בהתרגשות כי המטרה המרכזית הייתה להוסיף בשמחה ובאחדות, כפי שביקש מאיתנו הרבי שליט"א מלך המשיח, מתוך אמונה שכל מעשה קטן של ילד יהודי מקרב אותנו עוד צעד אל הגאולה האמיתית והשלמה.
היה זה מחזה מרגש לראות את כל ילדי השכונה מכל הסוגים והגילאים, עומדים יחד כאיש אחד בלב אחד. אין ספק שהאנרגיות של ל"ג בעומר הזה ימשיכו להאיר את נווה עופר עוד זמן רב!
יחי אדוננו מורנו ורבינו מלך המשיח לעולם ועד

.jpeg)
תגובות