• ב"ה ימות המשיח!
  • כ"ט ניסן התשפ"ה (27.04.2025) פרשת שמיני

אדר בהוד השרון: התוועדות עם מיכאל וייגל

התמימים תלמידי הישיבה בהוד השרון התוועדו לרגל ראש חודש אדר עם ר' מיכאל וייגל, שבמשך שעות ארוכות חיזק את הנקודה העיקרית של חודש זה: מרבין בשמחה
אדר בהוד השרון: התוועדות עם מיכאל וייגל
כל הידיעות מאתר הגאולה אצלכם בואצאפ

ברוב שירה, שמחה והתעוררות נערכה התוועדות מיוחדת לרגל חודש אדר בישיבת תומכי תמימים ליובאוויטש הוד השרון. ההתוועדות התקיימה באווירה חמה ומרוממת, בהשתתפות התמימים, אשר הגיעו להתחזק יחד מתוך אחדות וחיזוק ההתקשרות לרבי שליט"א מלך המשיח.

עם הנוכחים התוועד ארוכות הרב מיכאל וייגל, שהרעיף על המשתתפים דברי חיזוק והתעוררות בנוגע לעבודת החודש – מרבין בשמחה! במהלך ההתוועדות שיתף הרב וייגל סיפורים חסידיים, דברי תורה, שיחות קודש, ונקודות מעשיות כיצד כל אחד יכול להוסיף בשמחה חסידית אמיתית.

האורחים והתמימים שרו יחד ניגוני שמחה והתוועדו עד השעות הקטנות של הלילה, מתוך מטרה לחזק את ההחלטות הטובות ולהוסיף בענייני גאולה ומשיח. 

 

 

הלויית הרה"ח וילשאנסקי ע"ה בשידור חוזר

כינוס התמימים בעמנואל ה'תשפ"ה: מתחזקים בשליחות היחידה – קבלת פני משיח

תגובות

הוספת תגובה חדשה

בתהליך...