• ב"ה ימות המשיח!
  • י"ט אלול התשפ"ו (01.09.2026) פרשת ניצבים - וילך

ארה"ב תקפה שוב באיראן וצה"ל חטף בכיר בעזה

ארה"ב הרחיבה את התקיפות באיראן לאחר פגיעה במיכליות סעודיות. במקביל כוח מיוחד של צה"ל חטף בכיר חמאס בעזה. הצוללת "דרקון" יצאה מגרמניה לישראל, כלכלת איראן קורסת ומשמרות המהפכה ללא משכורת
ארה"ב תקפה שוב באיראן וצה"ל חטף בכיר בעזה
הישארו מעודכנים בסטטוסים של אתר הגאולה

כמה עדכונים חשובים ובשורות טובות.

1. הערב שוב תקפה ארה"ב באיראן (לאחר ש- 2 מיכליות סעודיות הותקפו ונפגעו), בעוצמה גדולה יותר מאשר בפעם הקודמת. הותקפו מערכות מכ"ם, מטרות של המודיעין האיראני נמלי ים ואוויר, ועוד שורה של מטרות.

זו בבירור מתקפה אמריקנית חזקה ונרחבת יותר מאשר המתקפה הקודמת. 

איראן כמובן מאיימת בתגובה חריפה, וכבר החלה לשגר טילים וכטב"מים לעבר מדינות המפרץ.

צריך להדגיש: נכון לעכשיו - אין שום שינוי בהוראות פיקוד העורף, והתקיפות באיראן הן עדיין מוגבלות. שני הצדדים - ארה"ב ואיראן - אינם מעונינים בחידוש הלחימה העצימה, אבל, מצד שני, איראן מתעקשת לתקוף את התנועה בהורמוז וארה"ב מתעקשת לסכל זאת - ולכן הפוטנציאל לעימות רחב יותר - קיים, וכנ"ל, יש כעת חילופי מהלומות בין הצדדים.

2. היום, ביצע כח מיוחד של צה"ל, פעולה חריגה בתוך עזה - חטיפה לאור היום של ראש מנגנון בטחון הפנים של החמאס. הוא נחטף לאחר קרב מורכב בלב עזה, חילופי אש ממושכים על הקרקע, ותקיפות מהאוויר. 

הוא נחטף והובא לישראל. 

מדובר בבכיר מאוד, שמחזיק בידיו מידע רב על נושאים חשובים ביותר - ולכן רצו להביאו חי לישראל, ולא לחסל אותו. 

4. הצוללת הששית של ישראל - "דרקון" - החלה במסע שלה לעבר ישראל, מגרמניה. עם הגעתה, יהיו לחיל הים הישראלי 6 צוללות, מתוכן 3 חדישות, כאשר ה"דרקון" היא כמובן החדישה ביותר, ויש לה יכולות חסרות תקדים, שאין באף אחת מה- 5 צוללות הקודמות. 

מעולם לא היו לחיל הים 6 צוללות, וכעת, כאשר הצוללת הששית תגיע, ותעבור את התהליך שמכונה בחיל הים "מבצוע" (דהיינו הפיכתה לכלי שיט קרבי המוכן לקרב, לאחר התקנת מערכות רבות, והכשרת סגל לוחם וסגל טכני-תחזוקתי) - יהיה לחיל הים מספר הצוללות הגדול ביותר שעמד לרשותו אי פעם.

הצוללות הן כלי נשק חשאי, בעל יכולות מודיעיניות מיוחדות, שמסוגל לפעול במרחק של אלפי ק"מ מישראל, בשקט מוחלט, ולהפעיל מגוון יכולות, שחלקן הגדול חסוי ביותר - וזה משרת הן את ההרתעה שלנו מול שונאי ישראל, והן את הצרכים הבטחוניים הישירים.

 

5. עוד ועוד דיווחים על הקושי הכלכלי באיראן - שכבר משפיע ישירות על כוחות הצבא שלהם, שאין להם תקציב על מנת לתפקד ועל מנת לשלם משכורות לאנשי משמרות המהפכה. וכמובן שזה מערער את יציבות המשטר.

ועוד דיווח מעניין מאיראן:

 שרת התחבורה של איראן גילתה, שבעקבות התקיפות המסיביות על מערכות המכ"ם של איראן, נאלץ מערך הבקרה שלה, לנתב את תנועת המטוסים בשמי איראן, בלי מערכות מכ"ם, תוך הסתמכות על דיווחי הטייסים...

איראן - מדינה בהתפרקות!

המצב הנוכחי, שבו איראן סובלת מ:

1. מצור ימי הדוק.

2. בידוד כלכלי וסנקציות שהולכות ומחריפות.

3. מכות צבאיות.

הוא האידיאלי מבחינת ישראל, ולפי כל ההערכות, המשטר האיראני אכן הולך ומידרדר מיום ליום, והמשך הלחץ הכלכלי-צבאי יוביל בעזרת ה' יתברך לנפילתו המוחלטת.

חסדי ונסי ה' הגלויים!   

 מדברי קודשו של הרבי שליט"א מלך המשיח: המלחמות במפרץ הפרסי - מסימני הגאולה. ארץ ישראל - המקום הכי בטוח בעולם.

 

אביו של הנעדר נחמן קינן חושף בשידור: ''יש חשש כבד לאירוע לאומני בבקשה תעזרו בחיפושים''

תגובות

הוספת תגובה חדשה

בתהליך...